Új videó a weboldalamon! Ez sokat hozhat neked a konyhára!

Mint azt már korábban ígértem, bemutatom neked, hogyan kell beállítanod a Fapturbo 3-at úgy, hogy a pozíciók nagysága igazodjon a számlaegyenlegedhez, ezért új videó került fel a weboldalamra.

 

Eleinte sokat kísérleteztem a megnyitandó kereskedések számával és nagyságával egyaránt. A pozíciók számát nem volt nehéz kitalálni, hogy hol és hogyan kell beállítani, de a kereskedések méretét már nem volt olyan egyszerű összehozni. Hogy miért is van erre szükség? Kicsit a sportfogadás vagy a szerencsejáték bankrolljához tudnám hasonlítani a dolgot. Minél több pénzed van, annál inkább megengedheted magadnak, hogy nagyobb tétekkel játssz. A kereskedésben ugyanígy áll a helyzet, ahogy nő a számlaegyenleged, úgy növelheted a pozíciók nagyságát is. Persze csak ha nem akarsz folyamatosan minimális hozamokat látni a számládon. Ebben az esetben hozzá ne nyúlj a beállításokhoz! Bár azt is el kell mondanom, hogy még így is szinte elkerülhetetlen, hogy növekedjen a kereskedések nagysága, ugyanis a rendszer automatikusan is figyeli a számlaegyenleged és igazítja a nagyságokat, de ha te magad állítod be, akkor a hozamok mindig arányosan nőnek az egyenleged nagyságával és nem sávosan. Nyerő helyzet minden szempontból.

 

A robot helyes beállításaival nagyban elősegítheted a hozamok növekedését.

Nagyon sok információ megtalálható az alkotók weboldalán, teljes a paletta az összes területre vonatkozóan, ami a Fapturbo 3-al kapcsolatban van. Olyannyira, hogy mire én is rátaláltam erre az egyszerű kis beállításra, addig majdnem egy év telt el, és én csak a morzsákat láttam a számlámon gyarapodni. Aztán a „Gyakran Ismételt Kérdések” között elkezdtem alaposabban olvasgatni és rábukkantam erre az aprócska kis szösszenetre és kipróbáltam, mi bajom lehet? Mindössze két helyen kell belenyúlni a beállításokba és máris repkednek a jobbnál jobb hozamok a számlánkra. Én úgy két hetente szoktam felülvizsgálni a számlaegyenlegem és hozzáigazítani a robot beállításait. Ennyi idő alatt biztosan tapasztalható akkora mértékű változás, hogy érdemes utána állítani a kereskedések nagyságán. Az egyik, a középtávú stratégia (MTScalp_Lots), a másik az úgynevezett Flash_Lots, amik méretben fele akkorák, azonban szám szerint ezek is állíthatóak 1-10 között, de erre vonatkozóan van fent több beállításra vonatkozó videó az oldalamon. Ide kattintva közvetlenül is elérheted őket.

A beállítások egyszerűek és egyértelműek, bárki meg tudja csinálni a videók alapján.

Annyi bizonyos, hogy erőteljesen megugrott a hozam azokon a számlákon, ahol alkalmaztam ezt a beállítást a korábbi eredményekhez képest. Persze ha nem megfelelően alkalmazod és mohó vagy, akkor fordítva is elsülhet a dolog és megeheti a számládon lévő összes pénzt. Ezt ugye nem akarjuk!

Addig is, ha te is szeretnél magadnak a számlád nagyságához igazodó hozamokat elérni, akkor feltétlenül próbáld ki a Fapturbo 3 adta lehetőségeket és regisztrálj!

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?