Hogyan lehetsz Premium tag a Fapturbo 3 rendszerében?

Bizonyára te is voltál már úgy sok dologgal, hogy új volt még számodra amibe belekezdtél, nem tudtad mit és hogyan kell csinálni, tanácsra volt szükséged a kezdéshez. Nagyon mókásnak találtam még annak idején az egyik telefonos nagy konszern azon próbálkozását, hogy a telefonszámok kikeresésének folyamata mellett bevezettek egy olyan szolgáltatást, ahol bármit kérdezhetett az ember, megpróbáltak rá értelmes megoldást szolgáltatni. A szolgáltatás nevére már nem emlékszem, de nem szívesen lettem volna egy ilyen diszpécser helyében. Az értelmes megoldáshoz ugye értelmes kérdésekre is szükség van, nem beszélve az olyan Móka Mikikről, akik poénból hívják fel az ilyen számokat, és jót röhögnek a szegény segíteni akaró call centeres munkatárson. De ez már szerencsére a kőkor maradványa, hamar elvetették az ilyen típusú próbálkozást.

 

 

Amikor az első verzióját megvásároltam a Fapturbo generációnak, még nem volt ilyen kifinomult a rendszer beállítása. Megnéztem az összes videót, ami a beállításokat segítette, de néha előfordult, hogy bizony írnom kellett a „support” csoportnak, hogy segítsenek, mert elakadtam rendesen. Nem is váratott magára sokáig a válasz egyetlen esetben sem, minden alkalommal maximum 24 órán belül visszaírtak, és vagy néhány kérdést tettek fel a témával kapcsolatban, vagy azonnal megírták, hogy mit és hol keressek, bonyolultabb esetben meg is csinálták a szükséges beavatkozást. Mivel én az első szoftvert közvetlenül a cég oldaláról vásároltam, és a brókereket is ugyanitt regisztráltam be, így automatikusan ingyen Premium taggá váltam, és ez érvényes lett minden Fapturbo robot megvásárlásánál (Fapturbo 1.57, Fapturbo 3.0). Ezzel olyan előnyre tettem szert, amit mások, akik nem a hivatalos oldalról vagy annak egy partnerprogramon belüli oldaláról vásárolnak, havi 10 dollár ellenében érhetnek csak el. Éppen ezért, hogy mi a különbség a standard tagság és a Premium tagság között, arról nem is tudok érdemben nyilatkozni, hiszen soha nem voltam standard tag ebben a rendszerben.

Az új Fapturbo 3 támogatási rendszer már egy igencsak kifinomult és önmagában is szenzációs megoldás. Aki még soha nem használt egyetlen forex robotot sem, annak erőteljesen ajánlott a lépésről-lépésre kidolgozott videókat tartalmazó támogatási oldal, ahol szinte minden kezdeti lépést megtalálsz a sikeres kezdéshez. Egyik alkalommal az egyik felhasználóm azt jelezte, hogy nem talált meg egy apró lépést a szoftver aktiválásához, de az én weboldalamon (www.bencsiklaszlo.hu) található videókban már könnyen megtalálta és nem okozott neki gondot a robot pontos beállítása.

 

 

Ami még nagyon célravezető tud lenni a kezdő kereskedők számára (még én is felfedezek néha ezen az oldalon nagyon fontos és hasznos információkat) az a felhasználók számára fenntartott oldalon (https://fapturbo3.com/members) a „Gyakran Ismételt Kérdések” fül, ahol tényleg szinte minden kérdésre ott van a kész válasz. Néha előfordult olyan dolog, amit tényleg nem tudtam máshogy megoldani, megadtam a támogató csoport részére a szerverem hozzáférhetőségét, és néhány órán belül a szerver is be volt állítva, és a robot is kifogástalanul működött. Nekik az a legfőbb érdekük, hogy folyamatosan minél több elégedett felhasználót tudjanak a magukénak, hiszen ezen felhasználók újabbakat hoznak, amiből még több hasznuk származik. Éppen ezért bármiről is van szó a rendszerrel kapcsolatban, a Premium támogatásban mindenre van megoldás, méghozzá rövid határidőn belül.

Kezdd el minél gyorsabban a Fapturbo 3 használatát, hiszen az mellett, hogy nem vállalsz semmilyen kockázatot a kipróbálásával, minden segítséget megkaphatsz a Premium tagság által, illetve ha nem akarsz várni 24 órát sem, akkor természetesen fordulj hozzám bizalommal, és amiben tudok, segítek neked.

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?