Hogyan lehet több időd és több pénzed egyszerre?

Azt gondolom, ez az egyik legvitatottabb és legkardinálisabb kérdés az ember életében, ezért is boncolgatom többször ezt a témát más és más megközelítésből.

Érdekes dolog az, hogy ez a két tényező nagyon gyakran egy szálon fut, tehát ha az egyiken akarsz változtatni, akkor a másikhoz is valamelyest hozzá kell nyúlni. Egy élő példa a saját életemből, hogy értsd miről is beszélek. Egyik nap nekiestem egy panel falának, hogy én majd jól felfúrok oda négy lukat a tv konzol számára. Csakhogy nekem nem igazán volt megfelelő szerszámom hozzá, csak egy egyszerű, kis teljesítményű fúró, amin ugyan volt „ütve fúró” választási lehetőség, de azt inkább hagyjuk. Még az a szerencse, hogy volt elég tartalék fúrószáram. Ez a művelet 3 órát és négy fúrószárat vett el tőlem. Rabolta az időmet és a pénzemet is. Elég kellemetlen lenne minden egyes tipli befúrásakor felhasználni egy fúrószárat. Mivel még várható, hogy fogok végezni hasonló műveletet a közeljövőben, így vettem egy nagy teljesítményű fúrókalapácsot, véső és fúró opcióval egyetemben, ami egy kis kiadást eredményezett nekem anyagilag. Viszont ez már hasítja a vasbetont, és egy ugyanolyan luk kifúrása már csak kb. fél percet vesz igénybe és a fúrószár épsége sem kerül veszélybe. Hallelujah, probléma letudva. Megvettem az időmet! A tanulság, mindig legyen megfelelő felszerelésed az adott dolog elvégzéséhez, különben vagy rámegy az időd, vagy a pénzed, az én esetemben pedig mindkettő. Ebből is látszik, hogy a saját hibáiból tanul igazán az ember.

 

 

De hagyjuk most a panel falakat, elvannak azok magukban is, amíg nem kell hozzájuk nyúlni. Az viszont nagy kérdés, hogy külön-külön is tudjuk-e befolyásolni az időt és a pénzt. Optimális eset, ha mindkettőből van elegendő. Ez viszont tényleg kevés embernek adatik meg. De a tudomány manapság már olyan fellegekben jár, hogy talán az idő kérdését megoldják és sokkal hosszabb ideig is élhetünk. Akkor lesz időnk gondolkodni azon, hogy hogyan is legyen elég pénzünk hozzá. Addig is Buddha bölcs tanításait alapul véve csak annyit mondhatok: azt hiszed, hogy van időd.

Brian Tracy sok tanulmányában fejtegeti az időgazdálkodás kérdését. Kész megoldásokat is felvázol, amiket nagyon megszívlelendő betartani. Ha hatékonyabban osztja be valaki az idejét, akkor máris nyert ügye van ebben a dologban. Ha azzal foglalkozunk, ami fontos, és ügyet sem vetünk a lényegtelen dolgokra, akkor rengeteg időt spórolunk meg, amit amúgy elpocsékoltunk volna. És a hatékony időbeosztás nem feltétlenül viszi a pénzünket, mint az én esetemben. Itt már külön választható az idő és a pénz. Most nézzük meg a másik aspektust is.

Vajon hogyan lehet több pénzünk ugyanannyi idő alatt? Némileg ez is összefügg az idő kérdésével, de vannak eltérések. Ha hatékonyabban dolgozunk, akkor idővel több pénzt kereshetünk, ha nem változtatunk munkahelyet, akkor is. A hatékonyabb termelés, hatékonyabb gazdálkodás több pénzt termelhet nekünk ugyanannyi idő alatt. Vagy más munka után kell néznünk, ami ugyanolyan időbeosztás mellett többet fizet. Azt is tudomásul kell venni (ami az én jelmondatom is egyben a weboldalamon), hogy manapság aki sokat dolgozik, annak kevés ideje marad pénzt keresni. Bizony csak munkából, azaz egy lábon a mai rohanó világban nehéz talpon maradni, mert bármikor bármi történhet a munkahellyel. Ha nincs új lehetőség, vagy még inkább már egy meglévő, ami bizonyítottan működik, akkor nehéz helyzetbe kerülhetünk. A passzív jövedelem fogalma már szinte elengedhetetlen egy átlagember számára is. Akinek nincs elegendő megtakarítása a rossz időkre, vagy befektetési szándékkal, ami a passzív jövedelmet segíti elő, akkor viszont dolgozni kell, de sokat, ami viszont rabolja az időnket. Ördögi kör.

 

A Fapturbo 3 rendszeres használata némileg megkönnyíti a döntést ebben a helyzetben. Plusz jövedelmet tudunk vele generálni, mindenféle idő elrablása nélkül. Nem veszi el sok pénzünket, hiszen felhasználhatjuk a brókerek által kínált bónuszokat, így nem kell minden megspórolt pénzünket beleölni a kereskedésbe. Amikor már elegendő mennyiségű pénzt termel nekünk, akkor pedig lesz időnk minden számunkra fontos időtöltésre, legyen az a családunk, kirándulás, hobbi, pihenés vagy bármi, hiszen már nem kell időt töltenünk az ezekhez szükséges pénz megkeresésével. Mindez természetesen újra felveti az idő-pénz összefüggését. Hiszen aki több pénzt tud áldozni az automatizált kereskedelemre, annak hamarabb megvalósulhat az anyagi függetlensége. Akinek kevesebb az erre a célra fordítható pénze, az se keseredjen el, mert egy kis időráfordítással elérheti ugyanazt az eredményt, csak egy kicsit lassabban. Erre is van már kidolgozott megoldásom.

Addig is kezdd el a Fapturbo 3 kockázatmentes kipróbálását, hogy minél előbb elérhesd a számodra kitűzött célt az anyagiak terén, hogy aztán hatékonyan kihasználd a használata által megspórolt időt.

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?