Egy egyszerű megoldás az aktuális munkahelyzetre

Ugye te is voltál már úgy vele, hogy szívesen változtattál volna munkahelyet, de féltél feladni a biztosat vagy éppen nem volt elegendő pénzed belevágni valami újba. Biztosan voltál már abban a helyzetben, hogy az aktuális munkahelyedet nem érezted biztonságban, de nem tudtál elegendő tartalékot felhalmozni ahhoz, hogy két munka között is kényelmesen meg tudj élni. Amikor fiatal voltál, pontosan tudtad, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel, de nem volt megfelelő forrásod a megvalósításához. Nem azt csináltad, amit szerettél volna, mert belekényszerültél valami másba.

 

Egy friss felmérés szerint minden második fiatal élvezi a munkáját, mégis 46 százalékra csökkent az állásukat biztosnak érzők, és 31 százalékra azoknak az aránya, akik megbecsülést tapasztalnak munkahelyükön. Fejlődési lehetőséget mindössze öt százalék lát maga előtt. A diákok közül többen folytatnának külföldön tanulmányokat, mint amennyien munka miatt elhagynák az országot.

A kutatásból az is kiderül, hogy a dolgozó fiatalok közel fele szereti munkáját, azonban ez továbbra sem jelenti azt, hogy megbecsültnek éreznék magukat a munkahelyükön. Ezt mutatja, hogy az előző negyedév 38 százalékos értékéről 31 százalékra csökkent azoknak az aránya, akik úgy érzik, valóban értékelik őket jelenlegi pozíciójukban. A helyzetüket a budapesti fiatalok látják a legnegatívabban, majdnem 20 százalékuk gondolja azt, hogy egyáltalán nem méltányolják mindennapi erőfeszítéseiket. Bár csökkent azok száma, akik más országban szeretnének munkát vállalni, mégis egyharmad részük így is inkább a külföldi munkát választaná.

 

Nehéz a választás a fiatalok számára, hogy merre vigyen az út

Milyen megoldást tudunk a saját, illetve a csemetéink kezébe adni? Képzeljük el azt az optimális helyzetet, hogy a mi munkánkkal már nem kell törődnünk, mert azt már megoldottuk. Bár azt gondolom, hogy sokak szemében ez elképzelhetetlennek tűnik, pedig ha van elegendő felhalmozott pénzed, akaratod és kitartásod a kitűzött cél eléréséhez, akkor minden egyben van már. De most inkább a fiatalabb korosztály helyzetét nézzük. Szerintem nem sokan szeretnék, hogy a csemetéik külföldön próbáljanak hosszú távon szerencsét, hiszen ebben az esetben elég ritkán látnánk őket és ez nem igazán egy vágyálom, még ha esetlegesen a gyermek érdekeit is szolgálja átmenetileg. Ma már könnyebben találhatnak munkát a fiatalok, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt, viszont a bérek még nem annyira kecsegtetőek, hogy hosszú távon is aktív munkára bírja a fiatalokat. És akkor még ott van a karrier kérdése, vajon hogyan tudnak előre jutni a ranglétrán?

Az optimális megoldás természetesen az lenne, hogy mindenki azt csinálja, amihez ért, és amit szeretne, mindenféle külső nehezítő körülmény nélkül. A saját vállalkozásban nem kérdés az irány, nem kérdés a megbecsültség, nem kérdés a karrier, hiszen mindez csak az egyéntől függ. Az már más dolog, hogy van-e megfelelő anyagi támogatás, még jobb esetben saját tőke. El tudjuk-e indítani a vállalkozást, ki tudjuk-e fizetni az alkalmazottakat, stb. Ehhez bizony megfelelő mennyiségű pénz szükséges, amit soha nem árt időben elkezdeni gyűjteni. A párnába bevarrt bankók ideje már lejárt. A bankszámla szuper kényelmes, csak éppen több pénzt nem hoz. A mai világban abszolút őrület a kriptovaluta, ami már jobbnak tűnik, de eléggé kockázatos és bizony foglalkozni kell vele, ha nem csak az árfolyam növekedésre spekulálunk.

 

Van egy egyszerű megoldás arra vonatkozóan, hogyan kezdjük el a karrierünk

Én találtam ezekre a helyzetekre is egy felettébb kényelmes, egyszerű, és ami a legfontosabb, 100% automatizált rendszert, ami a hét öt napján 0-24 órában termeli a hozamokat. Kis összeggel is neki lehet állni, könnyű megtanulni, nem igényel szakmai tudást, nem igényel állandó felügyeletet, akár megtakarítás, akár befektetési céllal is lehet üzemeltetni, egyszerre két platformon is működik eredményesen, és sorolhatnám még órákig az előnyeit, de erről már nagyon sokat írtam és nem akarom ismételni annyiszor önmagam.

Szóval, ha te is szeretnél magadnak megfelelő hozamokat elérni, hosszú vagy rövidtávon megtakarítani bármire, akkor feltétlenül próbáld ki a Fapturbo 3 adta lehetőségeket és regisztrálj!

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?