Bumm!!! Újabb nyereménybomba robbant tegnap!

Szerencsére ebben a bomba robbanásban sem sérült meg senki, nincsenek áldozatok, csak elégedetten mosolygó felhasználó, azaz én. Merthogy ez a bomba az én néhány kerekedési felületemen robbant és érdekes módon pozitív hatást váltott ki a szemtanú lelki világában, úgyhogy ez a szemtanú már várja a hasonló robbanásokat.

 

A fenti írás volt az első nagy robbanás szövege, amit nyilvánossá is tettem, és bevallom titokban kicsit vágytam rá, hogy mást ne is kelljen már írnom, csak hasonló beszámolókat a hasonló eredményekről. Az első már meg is van, de azért a mesék földjét már elhagytam és minden nap nem írhatok ilyen szépeket az eredményeimről, de minden nap írhatok érdekes dolgokat, amik talán meg is fognak néhány embert.

De hát térjünk vissza az eredményekre, mert tegnap is volt néhány említésre méltó hozam a Fapturbo 3 berkein belül.

2018.10.26.

10000 dolláros Tallinex demó számla: 9,35% hozam

 

50000 dolláros FxChoice demó számla: 4,6% hozam

 

 

Egy régebbi 10000 dolláros Tallinex demó számla: 15,25% hozam

 

És ami a legfontosabb, egy 500 dolláros Fxchoice éles számla: 9% hozam.

 

 

Ezek az eredmények a kezdeti befizetett összegekhez viszonyítva kerültek kiszámolásra. Azt gondolom, mindenki láthatja, hogy mekkora befektetés mellett milyen hozamokat lehet elérni a Fapturbo 3 használatával. Mindezt külön munka és idő befektetése nélkül, akár pihenés, alvás, kirándulás, utazás, munka vagy szórakozás közben. Folyamatos bevétel hónapról hónapra, heti 5 nap 24 órájában minimális fenntartási költség ellenében. Mindezek mellett minden befizetés után kihasználhatjuk a brókerektől kapott bónuszok előnyeit a kereskedésben. Itt minden nap történhet valamilyen robbanás, aminek nagyon lehet örülni.

Addig is, ha te is szeretnél magadnak hasonló nyeremény bombákat akár éles vagy demó számlán, akkor feltétlenül próbáld ki a Fapturbo 3 adta lehetőségeket és regisztrálj!

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?