Bumm!!! 16%-os nyereménybomba robbant tegnap!

Szerencsére ebben a bomba robbanásban senki sem sérült meg, nincsenek áldozatok, csak elégedetten mosolygó felhasználó, azaz én. Merthogy ez a bomba az én egyik kerekedési felületemen robbant és érdekes módon pozitív hatást váltott ki a szemtanú lelki világában, úgyhogy ez a szemtanú már várja a hasonló bombák érkezését.

 

A minap átnézegettem az éppen futó Metatrader 4 platformjaimat azzal a szándékkal, hogy aktualizáljam a rajtuk futó robotok beállításait. Meg is csináltam az összesen a szükséges módosításokat, 200 dolláronként beállítottam a 0,01 lotot (erről a beállításról már korábban írtam). Mg is született az eredménye a Tallinex bróker által üzemeltetett 10000 dolláros demó számlámon a nap végére összejött a több, mint 16%-os hozam egyetlen nap alatt. Azt gondolom, ez nem rossz teljesítmény még akkor sem, ha csak havonta 1-2 alkalommal esik be egy ilyen. Napközben még 30% feletti volt a nyereség, estére beesett egy kis mínusz is, de valahogy mégsem keseredtem el ezen.

Rájöttem, hogy az automatizált kereskedelemben azért a teljes automatizálás mellett sem árt némi felügyeletet gyakorolni, ha több hozamot akarunk produkálni. Ugyan amennyiben nem nyúlunk bele a rendszerbe, akkor is tökéletesen tud működni, csak a hozamok egy kicsit elmaradnak a robot képességeihez képest. Éppen ezért én azt fogom a jövőben tenni, hogy havonta egyszer átnézem a kereskedési platformokat, és elvégzem a szükséges 200 dollár/0,01 lot beállítást. Erről egy videót is fogok készíteni, hogy teljesen érthető legyen ennek a beállításnak a lényege.

Azt is észrevettem továbbá, hogy a hét devizapár közül bizony akad olyan, amelyik hosszú távon nem szerepel olyan jól, mint a többi. Még pontosabban vannak favorit devizapárok (USD/CAD, GBP/CHF, EUR/GBP), amik kiemelkedően jól produkálnak minden bróker kereskedési felületén, vannak olyanok, amelyek átlagos teljesítményt mutatnak (EUR/CHF, GBP/USD, USD/CHF), és vannak olyanok, amelyek elég gyengén muzsikálnak a Fapturbo 3-al (EUR/USD). A megoldás roppant egyszerű. Át kell nézni az eddigi kereskedések alapján, hogy van-e olyan devizapár, amely esetlegesen negatív teljesítményt mutat a többihez képest, és egész egyszerűen le kell venni róla a robotot, meg kell szűntetni vele a kereskedést. Erről is fog készülni egy videó, hogy hogyan tudod eltávolítani a Fapturbo 3-at azokról a devizapárokról, ahol nincs pozitív produktum.

 

 

Addig is, ha te is szeretnél magadnak hasonló nyeremény bombákat akár éles vagy demó számlán, akkor feltétlenül próbáld ki a FApturbo 3 adta lehetőségeket és regisztrálj!

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?