Az idő pénz

Ez egy teljesen általánosságban értelmezhető élethelyzet, ami szerintem minden embert érint. Kivéve azt a szerencsés valakit, akit ezek egyike sem érdekel, mert vagy nem vágyik egyikre sem, vagy mindkettőből rendelkezik elegendővel. Az érdekes az, hogy mindenkinek pontosan ugyanannyi ideje van egy napra vonatkoztatva, csak az nem mindegy, hogy ki hogyan tölti el a rendelkezésre álló időt.

Én abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy egyikből sincs elegendő, persze ez nem azt jelenti, hogy boldogtalan életet élek, csak ha valamelyikből is több lenne, az már a másikat is vonzaná maga után. Azt tartja a mondás, hogy akinek ideje van, annak pénze nincs, akinek pedig pénze van, annak ideje nincs. De vajon ez tényleg így van? Nem tudom elhinni, hogy nincs olyan ember, akinek pénze is van és ideje is. Sokszor látok olyanokat, akik egész nap kirándulnak, éttermekben esznek, sportolnak, csak beszélgetnek és mégis látszólag meg van mindenük. Tehát ha vannak ilyen emberek, akkor az eredeti feltevést talán még meg is lehet dönteni, hogy pénzünk is legyen és időnk is egyben.

 

 

Egy átlagembernek tapasztalataim alapján azzal megy el nagyon sok ideje, hogy elegendő mennyiségű pénzt szerezzen ahhoz, hogy a számára kitűzött életvitelt élni tudja. Ez mindenkinél más és más. A pénz szükséges dolog, kivéve, ha valaki esetleg teljesen önfenntartó életet él és mindent meg tud termelni a ház körül, amire éppen szüksége van. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha ugyanannyi idő alatt sokkal több pénzt tudnánk keresni, mégis nem kellene hozzá több erőfeszítés. Ez a téma nagyban foglalkoztatott, amikor keresgéltem olyan lehetőségek után, amelyekkel ezt meg tudom oldani. Valami oknál fogva nem a hosszú távú pénzügyi befektetések felé vitt el a kíváncsiságom, mert hát annyi időm nincs, hogy kivárjam a lejáratokat úgy 10-20 év múlva, ráadásul nem is lehet tudni, mi lesz a végkimenetele a mai gazdasági helyzetben. Valami ütős, azonnal pénzt hozó dologra volt szükségem, aminek a használata nem okoz sok plusz munkát, vagy a munka befektetése viszont megfelelő mennyiségű pénzzel jár.

Azonban ahhoz, hogy magamtól ezeket a lehetőségeket fel tudjam kutatni, bizony elég sok idő és pénz kellett. Semmit sem adnak ingyen manapság. Elég sok időbe és sok pénzbe került az, hogy időt és pénzt nyerjek. Puff neki, megint egy anomália! Időbe és pénzbe kerül, hogy időt és pénzt nyerjek? Hogy is van ez? Ahhoz például, hogy megtaláld azt a munkát, amivel elegendő pénzt tudsz keresni ahhoz, hogy ne kellejen aggódnod a hiánya miatt, bizony időbe telik rábukkanni. És mire rábukkansz, elég sok pénzed is elmegy vele együtt (utána járás, telefonálgatás, a jó önéletrajz megírása, pályázatok beadása, stb.). De aztán meghozza a gyümölcsét, mert a pénz miatt már nem kell aggódni, tehát marad időd más fontos dolgokra, ergo időt nyertél ahhoz, hogy élj.

Mára eljutottam arra a szintre, hogy egy másik még eddig kiaknázatlannak tűnő lehetőség által (még az is lehet, hogy erről is fogok utalásokat tenni a jövőben) a kutatásokhoz fűződő minden költségemet tudom fedezni, plusz a kereskedések alapját is meg tudom teremteni, méghozzá napi 10-20 perc ráfordítással. A Fapturbo 3 használatával pedig biztosítom a passzív jövedelemforrásomat, amit azzal tudok még jobban felturbózni, hogy keresek hozzám hasonló gondolkodású embereket, és megosztom velük a tapasztalataimat. Tehát ami időt és pénzt rászántam a tanulásra, a kutatásra, a gyakorlati alkalmazásra és a tapasztalatok megosztására, most gyümölcsözni kezdett.

 

 

A jó hírem számodra az, hogy a keresgélésre és a tesztelésre szánt időt megspórolhatod, ha megvásárolod a Fapturbo 3-at, és vele együtt időt és pénzt nyerhetsz akár életed végéig, de az se baj, (hogy idézhessem egy régi magyar műsor címét) ha „Unokáink is látni fogják” mondjuk ennek az eredményét.

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?