Blog

Túl nyereséges?

Amikor olvasgattam a Fapturbo 3 oldalán a Gyakran Ismételt Kérdéseket ezen kicsit elgondolkodtam jómagam is. A sok általam is tesztelt és kipróbált robot közül egyértelműen a Fapturbo 3 bizonyult hosszú távon is a legnyereségesebbnek és a legmegbízhatóbbnak. Nagyon sok robotnál már a telepítést is külső személy (az adott robotot üzemeltető cég rendszergazdája) végezte, csökkentve ezzel a biztonságot, mert hát ki kellett adni részére a szerverem jelszavát, ellenkező esetben nem tudtam volna még csak feltelepíteni sem a több száz dolláros robotot.

Sok fórumban olvastam arról, hogy egyes brókerek megcsinálják azt a mókás húzást, hogy amennyiben ismerik a manuális vagy éppen a robot által meghatározott stratégia irányát (felfelé vagy lefelé fogja nyitni az aktuális pozíciót) és a profit, illetve a veszteség meghatározásának pontos értékét, akkor a saját oldalukon üzemeltetett (nevezzük csak „kereskedést befolyásoló káros robot”-nak) kis program a mienkkel ellenkező irányú pozíciót nyit a bróker részéről. Egy kicsit ahhoz hasonlítanám, amit a „Különvélemény” című filmben is láthattunk. Ezek alapján a bróker még a pozíciónk megnyitása előtt érzékeli az általunk megnyitni kívánt irányt és a szélső értékeket (profit, stop). Ennek megfelelően a mi irányunkkal ellentétesen nyit egy pozíciót, ezzel természetesen veszteséget termelve nekünk. Ezt a grafikonon észre sem fogjuk venni. Csak azt látjuk, hogy valami nincs egészen rendben és máris elkönyveltünk egy újabb veszteséget. Elkaptak minket a „precrime” zsaruk, jogtalanul. Meg is van a különvéleményünk erről.

Ezt a huncutságot a Fapturbo 3 esetében már nem igazán tudja bevetni egyetlen bróker sem. A mi kis robotunk belsejébe be van építve gyárilag egy úgynevezett „Stealth Mode”, ami annyit jelent, hogy a robot nem mutatja meg a bróker számára előre sem az adott pozíció irányát, sem pedig a profit és a veszteség beállításainak értékeit. Ezzel 100%-ban megakadályozza, hogy bárki és bármi beleavatkozzon a mi kereskedésünkbe. Ezzel még tovább csökkenti a kereskedés kockázatát. Mivel így mi aktívan alkalmazzuk ezt a védelmi technológiát, így a program sokkal nyereségesebben tud működni, mint azok a szoftverek, amelyekben nem található meg ez a védelmi alkalmazás. Ez olyannyira bevált a Fapturbo 3-nál, hogy volt olyan időszak, amikor be is tiltották, mert túl nyereségesnek bizonyult, és amely brókerek alkalmazták a „precrime” összeesküvést, azok erőteljesen lázadtak a használata ellen. Végül, mint mindig győzött az igazság és a szoftver működik szüntelenül.

Ennek előnyeit viszont felismerte néhány vezető piaci bróker, és nem hogy elítélte a Fapturbo 3 működését, hanem egyértelműen támogatja azt olyan formában, hogy az oldalukról letölthető kereskedési platformokon már előre telepítve van a Fapturbo két újabb verziója, csak a licenc adatait kell beírni és már indul is a robot. Hogy ez miért jó nekik? Mert minden egyes megnyitott pozícióból leveszik az ő kis minimális hasznukat (mi ezt észre sem vesszük a kereskedéseink folyamán) mindegy hogy vesztes vagy nyertes a végkimenetele. Nekik az érdekük az, hogy minél több aktív ügyfelük legyen, mert így sokkal nagyobb a megnyitott pozíciók száma, ezzel együtt sokkal nagyobb a lecsippentett apró haszon. Nekünk miért jó? Mert ezek a brókerek plusz bónuszt is adnak a Fapturbo felhasználók részére, előre beállított szoftver van telepítve a kereskedési platformokon, az egyik bróker egy külön stratégiát épített fel arra vonatkozóan, hogyan érjék el a Fapturbo felhasználók az első millió dollárjukat az általa kínált sávosan engedélyezett bónuszok segítségével. Tehát minden a kezünkben van az első milliónkhoz, csak használni kell!

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?