Blog

Szenzációs szoftver a könnyű kriptovaluta kereskedelemhez

Korábbról már ismerős volt számomra a Fapturbo első változata, mely tulajdonképpen egy egyszerű rövid távú stratégiát (skalp) alkalmazó kis robot volt. Egy kereskedési platformon lehetett csak futtatni, egy nagyobb, de egyszeri árat kellett fizetni érte. Nagyon jó kis program volt, csak a beállítás volt egy kicsit bonyolultabb az új változatnál. Nem adtak hozzá különösebb bónusz alkalmazást, csak önmagában a robotot lehetett megvásárolni.

 

Az új Fapturbo 3 verzió már egészen más tészta. Azon kívül, hogy számtalan újítás található meg benne a régihez képest, kapott még egy-két kiegészítő alkalmazást is, amik igencsak megkönnyítik a manuális kereskedést.

Először félve nyúltam hozzá a csomaghoz, mert a manuális kereskedés nem állt túl közel hozzám az idő teljes hiánya miatt. Nem igazán volt érkezésem arra, hogy órákon át üljek a laptopom mellett várva a megfelelő pillanatot valamelyik kereskedési pozíció megnyitásához vagy éppen annak bezárásához. Nem beszélve arról, hogy a belépési és kilépési pontok meghatározása elég komoly tudást és gyakorlatot igényel, aminek ilyen mértékű megtanulására szintén nem jutott idő.

 

Nincs mit tenni, letöltöttem, kicsomagoltam, feltelepítettem. Mindezt a csomagban talált videó alapján pofon egyszerűen, elsőre. Egy rövid használati utasítás is tartozott hozzá, amit pillanatok alatt meg lehetett tanulni. Kicsit úgy éreztem magam a használati utasítás elolvasása után, mintha egy rendőrlámpa előtt lettem volna annyi különbséggel, hogy a zöld szín az előre, a piros pedig a hátra irányt jelenti. A sárgát most kihagyjuk, mert az csak a felkészülést jelenti az induláshoz vagy a megálláshoz. Szóval átültetve a dolgot az indikátorra (így nevezik a forex kereskedelemben azokat a programokat, amelyek meghatározzák egy adott pozíció be-és kilépési pontját) a felfelé mutató zöld nyíl megjelenésekor egy pozíciót kellett nyitni felfelé, majd a lefelé mutató piros nyíl megjelenésekor egy pozíciót nyitni lefelé az előző pozíció bezárása után. Egyszerű, mint az egyszeregy! Ilyen könnyű lenne? Ebben biztos van valami bukta, gondoltam. De hát a puding próbája az evés! Gyerünk, mindent bele!

 

Mielőtt bárki tévedésbe esne, itt nem a „hagyományos” Bitcoin bányászatról van szó. Ilyenekkel a program terheli a gépünket és az áram számlánkat. Nem kell külön erőforrás szolgáltatóra sem előfizetni. Itt egészen egyszerűen a Bitcoin/amerikai dollár árfolyam változásáról van szó, aminek a tendenciáit, mozgásait követi a szoftver, és a kis nyilak segítségével megmutatja az árfolyam változásának előrejelzett irányát. Lássuk csak mit produkál! Elkezdtem használni szabadidőmben, állítgattam a megfelelő idősíkra, próbálgattam, néha csak úgy hagytam, mert éppen más dolgom volt. Egyszer csak hallottam valami jelzést a laptopról. Megnéztem. Na, ekkor már egy kis csodálkozás ült ki az arcomra. A rendszer jelezte, hogy megváltozott az árfolyam iránya és új irányba kell nyitni a következő pozíciót és bezárni a már futót. Tehát nem kell egyfolytában a gép mellett ülni és várni a nagy csodát, hanem elegendő a gép közelében lenni, és amikor az jelzést ad, megnyitni az új és bezárni a régi kereskedési pozíciót. Kicsit egyszerűbb, mint az egyszeregy! Sokkal inkább egymegegy! Ennek a fantasztikusan egyszerű folyamatnak a segítségével nyolc nap alatt megdupláztam az egyik demó számlám összegét. Tehát a rendszer működik. Aztán az éles számlán egy nap alatt 145 dollár esett be. Mégis csak megéri szabadidőben egy kis manuális kereskedés is az automata kereskedelem mellett anélkül, hogy a gépünk mellett rostokolnánk. És még nincs vége az előnyös tulajdonságok tömkelegének…

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

Vélemény, hozzászólás?