Blog

Robbants bombát, kezdj úgy pénzt generálni, mint a profik!

Amennyiben már regisztráltál minden szükséges felületre, letöltöttél minden alkalmazást, a demó számlák eredménye már nem kétséges számodra, akkor nincs más hátra, mint feltölteni az éles számládat, megigényelni az éppen aktuális bónuszokat a brókereknél, és belevágni a demó kereskedésnél azért sokkal izgalmasabb éles devizakereskedésbe.

 

Nagyon izgatott voltam, amikor elindítottam az első éles számlámat, hiszen nem tudhattam mi lesz a végeredmény, csak remélni mertem, hogy némi bevételt azért tudok produkálni vele. Amit a robot hivatalos weboldalán leírtak, az nagyon szép volt, nagyon jó volt, azonnal el is osztottam kettővel-hárommal, mert hát az én álmaim nem voltak ilyen nagyravágyóak, nem beszélve az anyagi helyzetemről.

 

Meglepő módon kis befizetés mellett is viszonylag nagy hozamok jelentkeztek a kereskedés megkezdésekor. Én eléggé biztonságosra vettem a figurát, mert hát nem akartam elherdálni a maradék tőkémet. Ehhez egy aprócska kis beállítást kellett végeznem a roboton. Ezt a támogató csapat ügyfélszolgálata email útján ki is küldte nekem, melyben részletesen leírták, hogy mekkora tőkéhez milyen beállítások szükségeltetnek, hogy a Fapturbo3 optimálisan működjön az aktuálisan elhelyezett tőkéhez viszonyítva. Tehát minden kérés nélkül egy hírlevél formájában elmondták nekem, hogy ha biztonságosan akarok kereskedni, akkor hogyan kell beállítanom a robotot. Nem is csalódtam az eredményekben, mert ugyan nem voltak kiemelkedően magas hozamaim ezzel a beállítással, de amit hozott a robot, azt stabilan, és abszolút minimális veszteség mellett termelte nekem. Mondhatom, hogy úgy kereskedtem, mint egy profi kereskedő, csak éppen annyi különbséggel, hogy nekem fogalmam sem volt arról, hogy mi is az a spread, mi a margin, mik az alkalmazandó szignálok, stb. Gondolom nem sokan ismerik ezeket a kifejezéseket (nem is magyarázom el őket), de a jó hírem az, hogy senkinek nem is kell tudnia ezeket az automatizált kereskedéshez, a mi kis robotunk mindezt tudja, és profi módon alkalmazza is a mi tudtunkon kívül is. Az első beállítás csak a kezdet volt, ahogy nőtt a számlám összege, az új beállítások ajánlottak voltak, és annál jövedelmezőbbek.

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

Vélemény, hozzászólás?