Blog

Ne görcsölj, jön a pénz magától

A szüleim mindig is a példaképeim voltak minden tekintetben. Könnyen megtanulja az ember a jót is és a rosszat is. Néha rám is szól a párom, hogy „most pont olyan vagy, mint az édesapád/édesanyád”. Mivel a körülöttünk élő emberek nagyban meghatározzák azt, hogy mi hogyan cselekszünk, ezért mi egy kicsit kaméleonként működünk, ha tudatosan nem figyelünk oda. Én személy szerint igazán csodálom a szüleim és az ő korosztályuk állhatatosságát, szorgalmát, munkaképességét, kitartását, bölcsességét, takarékosságát, stb. Mindig elláttak jó tanácsokkal az életem folyamán és mindig a javamat akarták. Amit tanácsolnak nekem, az ő idejükben nagyon hatékony volt, de most már más időket élünk.

Sokszor szóba került az idő kérdése. Csodálkoznak azon, hogy nekünk miért nincs soha elég időnk. Nagy vitatéma szokott ez lenni nálunk, mert ők tényleg csak azt látják, hogy mi csak rohanunk és rohanunk, mégis olyan sok mindenre nincs időnk. El szoktam mondani nekik, hogy a ti időtökben minden kötött volt a szó jó értelmében. Általában 8 óra volt a munkaidő, fix volt a bér, de ha netán korábban végzett valaki a munkájával, akkor az idő is több volt. Édesapámnak reggel ötkor vagy hatkor kezdődött a munka a kisváros másik végén. Délután fél három felé már le is tehette a lantot. Hazafelé beugrott a boltba bevásárolni, és négy órakor már otthon is volt mindent elintézve, utána nyugodtan ténykedhetett a ház körül. Ha éppen nem volt elég a munkáért kifizetett bér, akkor maradt elég ideje a plusz munkára úgy, hogy az nem ment a család rovására.

 

 

Manapság mindenki nagy rohanásban van folyamatosan, szinte semmire sincs idő. Erőteljesen felgyorsult a világ. Aki sokat dolgozik, annak bizony nincs ideje pénzt keresni. Viccesnek tűnik ez az állítás, de abszolút igaz véleményem szerint. Nagyon kevesen mondhatják el, hogy a munka jelenti az egyetlen bevételt számukra, és hogy abból a kívánt szinten meg is tudnak élni. Pontosabban csak egy bevételi forrásuk van, ami a munkából fakad és abból jól meg tudnak élni. Nem árt, ha az ember egyszerre több lábon is áll, több helyről származik pénz a nagy családi kasszába. A plusz munka rabolja az időnket, a rövid ráfordítható idő kevesebb bevételt eredményez. A vállalkozás rabolja az időnket és a pénzünket egyaránt, Jobb esetben az utóbbit fel tudjuk fejleszteni arra a szintre, hogy abból már meg tudunk élni, de akkor viszont keményen kell dolgoznunk benne, és folyamatosan fejleszteni azt. Elég sokáig tarthat, mire a befektetett tőke már hasznot is produkál a kiadások mellett.

 

 

Nagyon sokáig számomra is dilemmát jelentett az idő-pénz kérdése. Mibe fogjak, ami plusz pénzt hozhat nekem, de nem rabolja el az időmet? Egyszerűen nem találtam más megoldást, mint az automatizált deviza piaci kereskedést. Minden ésszerű érv ez mellett szólt. Alacsony kezdő tőke kell hozzá (erről már korábban többször is írtam), azonnal termelni kezdi a hozamokat, nem igényel különösebb felügyeletet, nem rabolja az időmet, egyszerű, mit az egyszeregy, bármit csinálhatok mellette (sport, pihenés, hobbi). Egy komplett megoldás minden az eddig itt felsorolt élethelyzetre. Abszolút nem kell görcsölnöm semmin, hiszen a pénz jön akkor is, ha alszom, ha dolgozom, ha pihenek, ha sportolok, ha szórakozom. Mondhatni, hogy az egyik új szórakozásom éppen az lett, hogy naponta megnézem mennyivel gyarapodott a számlám összege. Sokkal izgalmasabb ezt nézni, mint azt, hogy vajon lesz-e elegendő pénzem a hónap végére. Abból volt részem bőven, és elég is lett belőle.

Ha nem akarod te sem a számládon található pénz hiányát vizslatni, akkor itt az idő, hogy feliratkozz a hírlevelemre, megtapasztald a Fapturbo 3 erejét, kockázatmentesen kezdd el a kereskedést egyszerűen, és változtasd meg az életed.

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

Vélemény, hozzászólás?