Blog

Miért más, mint a többi?

Nagyon sok robotot megvizsgáltam már az idők folyamán, mire sikerült kiválasztanom a nekem megfelelőt, a Fapturbo 3-t. Hosszadalmas órákat töltöttem el azzal, hogy megnézzem, milyen programot rejt magában a szoftver, tartalmaz-e biztonsági modulokat, hány devizapáron lehet alkalmazni, milyen idősíkokon lehet futtatni, lehetőség van-e manuális megállításra vagy felügyeletre, stb. De amik miatt igazán a Fapturbo-ra esett a választásom, azok a következők.

 

Folyamatos nyereség a teszteken: ez igazából nem meglepő, hiszen ha nem lenne nyereséges egy robot a tesztidőszakban, akkor nem is lenne érdemes piacra dobni. Ez kezdetben rizikós volt, mert amit leírnak az egy dolog, az éles számla eredményei a mérvadóak. Nem is ért csalódás, mert azt kell mondjam, az éles számlákon jobban szerepelt a Fapturbo 3, mint a háttér teszteken.

Automatizált kockázatcsökkentés: annyit jelent, hogy ha a piac nem a számunkra kedvező irányba halad, ezt a rendszer automatikusan észleli, és amennyiben az elmozdulás nagysága meghalad egy kritikus értéket, a tőke védelmének érdekében automatikusan leállítja az adott pozíciót, csökkentve ezzel a veszteség kockázatát. Ez a modul már nem található meg minden robot repertoárjában. Nagyjából ez az utolsó modul, amit a biztonság érdekében beépítenek a programozók.

Magas kereskedési szint (heti 10-20-kereskedelem): ha nem kizárólag rövid távú stratégiát alkalmazó robotokról beszélünk, akkor ez a szám igen magasnak mondható. Mert ugye hiába nyereséges egy szoftver, ha nem hajlandó a nyereséges kereskedések számát kellő mennyiségben megismételni.

 

 

Könnyű telepítés: egyes robotokat egyedül saját magam nem is tudtam telepíteni. Technikai segítségre volt szükségem az ügyfélszolgálattól. Szerintem nem érdemes olyan dolgot megvásárolni, amivel saját magunk sem bírunk el. Nem így a Fapturbo 3 esetében. Nemcsak hogy 2 bróker kereskedési platformján előre van telepítve és beállítva, hanem ha olyan Metatrader 4-t akarunk használni (esetlegesen abból egyszerre többet is), akkor egyetlen kattintással az összes platformra telepíteni tudjuk kivétel nélkül.

Egyszerre akár 7 devizapáron is tud kereskedni: ezt viszont már sehol másutt nem láttam. Találtam olyan robotot, ami maximum három vagy négy devizapárral is elbírt, de hogy nyereségesen tudjon kezelni egyszerre 7 devizapárt is, olyat ezen kívül még nem láttam. Ezzel a húzással a szoftver megsokszorozza a nyereséget, méghozzá elég durván.

Veszteség megelőzés: ha egy pozíció már hosszasan a nekünk megfelelő irányban mozgott és már jóval a megnyitási ár felett van, akkor a program bebiztosítja nekünk a stop szint felemelésével, hogy azon a pozíción már ne tudjunk veszíteni. Ezt olyan formában láthatjuk a kereskedések során, hogy stop-al áll meg a pozíciónk, mégis pluszos lesz a kereskedés. Ez szintén olyan modul, amit máshol nem láttam még. És még mindig nem fulladt ki teljesen a tárház.

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

Vélemény, hozzászólás?