Blog

Könnyebb, mint gondolnád

Mint azt már az előző bejegyzésemben is említettem, ma már szinte mindent automatizálnak, amit csak lehet. Talán még a kereskedelem nincs annyira „megfertőzve” ezzel a vírussal, de már itt is vannak előjelei a dolognak, hiszen egyre több automatát találunk a környezetünkben (cigaretta automata, üdítő automata, kávéautomata, csoki automata, óvszer automata, bankautomata, stb.). Azért nekem legalábbis még jól esik, hogy ha akarok valamit vásárolni a közértben vagy valamilyen műszaki boltban, akkor hús-vér emberek szolgálnak ki, és bármilyen kérdésem van a termékkel kapcsolatban, akkor azonnal választ kapok.

Eleinte kicsit megijedtem én is a saját automatizált rendszerem telepítésekor, hiszen ha valami nem működik, akkor kihez fogok fordulni segítségért. Meg amúgy is. Hogyan kell ezt felépíteni, mi kell hozzá, meg tudom-e csinálni egyáltalán, le tudja-e ellenőrizni valaki, hogy jól csináltam meg, stb. Ilyen kérdések merültek fel bennem. Aztán végignéztem minden ezzel kapcsolatos videót, és teljesen megnyugodtam. Rájöttem, hogy csupán 3 dolog kell a működéshez, a többi már gyerekjáték. Ezek után kaptam még további információkat a cég hírleveleiben, így a robot beállítását is meg tudtam tanulni könnyen és gyorsan.

Szóval az első feltétel az automatizált rendszer működéséhez, hogy legyen egy megbízható brókered, akinek a kereskedési felületére majd fel tudod helyezni a robotodat. Az optimalizált brókerek platformjait ide kattintva éred el! Ezeknél a brókereknél a Fapturbo 3 már előre telepítve van, csak egy email cím és egy vásárlási kód beírása szükségeltetik a letét elhelyezése után, és már indulhat is a profit termelés. A videók alapján mindent teljesen egyszerűen el lehet végezni, nincs benne semmi ördöngösség. Bármilyen bróker Metatrader 4 felületén futtatni tudod a Fapturbo 3-t. Az FxChoice és a Tallinex platformjain van előre beállítva a robot, ezeken a platformokon van optimalizálva a működése elsősorban. Ez nem azt jelenti, hogy máshol rosszabbul működik, csak ezeknél a brókereknél lett tesztelve a rendszer és innen érkeztek hivatalos adatok a tesztelések során.

A második feltétel, hogy legyen egy kereskedésre alkalmas robotod, ami elvégzi helyetted a kereskedés minden apró fogását. Ennek a robotnak könnyen beállíthatónak kell lennie, tudnia kell minden stratégiát a hozamok termeléséhez, illeszkednie kell a már meglévő kereskedési felülethez (Metatrader 4), nem árt, ha kompatibilis az általad használt számítógép operációs rendszerével, van hozzá megfelelő útmutató a telepítéshez és a beállításhoz, te saját magad is el tudd végezni az apró módosításokat, ne kelljen hozzá semmilyen felügyelet, hogy megfelelően dolgozzon, stb. Ezeknek a követelményeknek maximálisan megfelel a Fapturbo 3, amit ide kattintva tudsz megvásárolni!

És végül, de nem utolsósorban a harmadik feltétel egy kereskedésre alkalmas VPS (Virtual Personal Server) szerver, ami biztosítja a kereskedési felület helyét, ezen felül a szerveren a nap 24 órájában dolgozhat a robot, hogy a piaci változásokat non-stop tudja figyelni, és azonnal tudjon reagálni minden egyes változásra. Ezen felül a szerver megoldhat még kompatibilitási helyzeteket (például az általad használt számítógép rendszere valami oknál fogva nem képes a rendszert támogatni, ez még nem fordult elő eddig, de ki tudhatja). Ezt nagyon egyszerűen a Windows alapú gépeken egy „Távoli asztali hozzáférés” beállítással tudod megoldani. A beállításhoz szükséges pontos információkat a szerver üzemeltetője a vásárlás után biztosítja a részedre, könnyen be lehet állítani a rendszert. Én mindenképpen javasolom neked azt a VPS szervert, amit az a bróker ajánl fel számodra, akinek a kereskedési platformját használod. Ha ezt túl drágának találod, akkor van egy általam használt és bevált szerver, amit ide kattintva tudsz megvásárolni!

 

 

Amennyiben ez a három dolog megvan, akkor nincs más dolgod, mint a három feltételt szinkronizálni egymással, lépésről-lépésre felépíteni a videók alapján, beindulhat az automatizált rendszer telepítése. Amint minden megvan, főpróba. Ezt követően már csak annyi dolgod van, hogy feltölts a számládra annyi pénzt, amivel kereskedni szeretnél (demó számla esetében azzal az összeggel nyitni egy számlát, amivel ki szeretnéd próbálni a rendszert) és indulhat a móka. Rövid időn belül tapasztalni fogod a Fapturbo 3 erejét, és biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog amit látsz és tapasztalsz.

Éppen ezért csak arra tudlak bíztatni, hogy kockázat nélkül kezdd el az automatizált passzív jövedelmet termelő rendszered mielőbbi használatát, hiszen az idő=pénz. Az egyikből biztosan kevesebb lesz, ez elkerülhetetlen, a másikból pedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre több, éppen ezért nincs mire várni. Kezdd el a hozamok termelését mindenféle megerőltetés és időpocsékolás nélkül a Fapturbo 3 erejével!

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

Vélemény, hozzászólás?