Blog

Kis pénz, nagy nyereség

Nagyon sokáig vívódtam azon, hogy belevágjak-e a Fapturbo 3 használatába. Nem volt kellő mennyiségű pénzem a kezdéshez, nem láttam a lehetőséget abban, hogy rövid időn belül kaszáljak egy kis hozamot. Nem akartam elveszíteni a pénzemet, mint korábban, elég nehéz megkeresni és nagyon könnyű elkölteni. Azon tűnődtem, hogy vajon ezzel a kis pénzzel tudok-e bármit is kezdeni a forex piacon. Korábban már próbálkoztam a manuális kereskedésben, de rá kellett jönnöm, hogy kis tőkével csak kis nyeremények érhetőek el. Még a brókerek által kínált bónuszok is kicsinek tűntek egy masszívabb profit eléréséhez. De azért a mit veszíthetek alapon belevágtam, hiszen tudtam, ha nem változtatok a helyzetemen, akkor semmi sem fog változni, ez egészen biztos.

 

 

Szóval elkezdtem a robot használatát minimális 100 dollárral, ami kb. másfél héten belül el is úszott. Nem tudtam mit hogyan kell beállítani, nem tudtam milyen biztonsági rendszerek képesek megakadályozni a tőkém elvesztését, igazából nem volt angoltudásom és nem értettem a videók lényegét sem teljes pontossággal. Nem használtam semmilyen extra bónuszt sem, amit előző bejegyzéseimben már említettem, nagyjából nulla tudással sikerül ezt a kiemelkedő eredményt elérnem.

Aztán, mint mindig, megint csak elkezdtem böngészni a Fapturbo 3 oldalát és elolvastam az összes Gyakran Ismételt Kérdést, megnéztem az összes ehhez kapcsolódó videót, elkezdtem alkalmazni az alkotók által ajánlott összes módosítást. Láss csodát, beindult a buli és elkezdődött a pénztermelés. Csak azt sajnálom, hogy menet közben párszor ki kellett vennem már pénzt a számlámról, de ettől függetlenül az töretlenül hozza a profitot.

Arra az eshetőségre, ha valakinek nincs elég pénze a kezdéshez már írtam a http://www.bencsiklaszlo.hu/nehany-egyszeru-trukk-ami-ezreket-hozhat-neked/ és a http://www.bencsiklaszlo.hu/100-dollarbol-1-000-000-dollar-egyszeruen-konnyen-hogyan/ című bejegyzéseimben. Ezeknek a lényege az, hogy nem kell feltétlenül nagy összeggel rendelkezned ahhoz, hogy nagy profitot tudj elérni. De ha van, akkor viszont sokkal hamarabb tudod elérni a nagyobb hozamot. Ha igazán nagy sebességgel szeretnél elindulni, akkor érdemes minimum 1000 dollárt elhelyezni a számládra, mert ekkor a bónuszokat felhasználva már igen szép hozamokra tehetsz szert a kezdetek kezdetétől folyamatos kereskedés mellett.

 

 

Ha pedig a Fapturbo ereje mellett manuálisan szeretnéd egy kicsit próbára tenni magad a Bitcoin vadászat felél is (ezt csak átvitt értelemben mondom, mert BTC/USD árfolyamot nézünk, nem pedig magát a Bitcoint, így legalább nem ér minket veszteség a Bitcoin árfolyamának csökkenése esetén, sőt, azon is tudunk hozamot produkálni), akkor pedig szintén szükség van legalább az 1000 dolláros kezdő tőkére a nagy árfolyam mozgások miatt.

De mint tudjuk a már említett bejegyzéseim alapján erre is van kész megoldásom, hogy akár 100 dollárból is ki tudjuk hozni a lehető legtöbbet a manuális és az automatizált kereskedéshez egyaránt. És itt még mindig nem merült ki a lehetőségek tárháza a gyors kezdés terén.

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?