Blog

Hogyan tudod megduplázni a számlád összegét egyszerűen és gyorsan?

A kezdeti indulás igen sikeresnek bizonyult. Az állam a padlón, csodálkozás a maximumon, remények, pozitív gondolatok, jövőkép, stb. Olyan könnyűnek tűnt minden. Vége a nélkülözésnek, lesz pénzem, lesz időm, nyugodtan hátradőlhetek.

Aztán jött a második nap. Itt már egy kicsit a homályba burkolóztak a nagy tervek, mivel nem jött újabb 30%, ez nem így működik. Gyorsan szembe kellett néznem azzal a ténnyel, hogy nem lehet mindig csak nyerni. A számlám értéke a kezdeti alá csökkent. Most mi lesz? Utánanéztem kicsit a dolgoknak és rájöttem, hogy ez egy teljesen normális tendencia. A piac egyik nap ilyen, a másik nap olyan. A profi kereskedők sem nyernek 100%-ban, nekik is van negatív kereskedésük. Azt is biztosra vettem ezek után, hogy túl kis összegekkel sem érdemes elkezdeni kereskedni, mert ha nagyobb a piaci mozgás valami oknál fogva, akkor könnyen abba a hibába eshetek, hogy elvész a pénzem. De mivel én bátor voltam, egyből a minimális összeggel megnyitottam az éles számlát. Ez elég veszélyes lehet, ha nem úgy reagál a piac, ahogy mi szeretnénk. Ezért is javasolt kezdetben több demó számlát is nyitni és megtapasztalni, hogy mi várható az éles kereskedésben.

 

 

Mint mindenre, természetesen erre is találtam megoldást. Mivel a Fapturbo3 alkalmas bármelyik bróker kereskedési felületén nyereségesen működni, ezért kerestem olyan brókert, aki megfelelő bónuszt szolgáltat a biztonságos kereskedés megkezdéséhez. Ez olyan szinten sikerült is, hogy az egyik bróker adott 2000 dollárt az induláshoz. Addig állítgattam a robotomat, amíg egy nap alatt sikerült több mint 200 dollárt összehoznom ebből az összegből! Ez teljesen jól is hangzik, de a robot által megtermelt hasznot csak akkor adják oda, ha a haszonnal megegyező összeget befizeti az ember. Ez viszont nem rossz, mivel ha valakinek mondjuk csak 200 dollár induló tőkéje van, a bónusz által hozzáad a bróker még amit a Fapturbo3 által tudunk generálni (jelen esetben a példa kedvéért legyen 200 dollár), akkor már 400 dollár értékű éles számlán lehet kereskedni. A hab a tortán (mivel a robot egyszerre két éles számlát is tud kezelni), hogy akár kétszer is igénybe lehet venni ezt a 2000 dollárt, ha mondjuk a családban egy másik személy is igényli. Így már a kezdőtőke duplájával lehet kereskedni, plusz ezt még a befizetett összeg után járó bónusszal is megfejeli a bróker. Na, így már egészen más a történet! És a megoldások tekintetében ez csak egy a sok közül.

 

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

Vélemény, hozzászólás?