Blog

Hogyan működik az automatizált pénztermelő rendszered?

Amikor először kézbe vettem tanulmányozásra a Fapturbo első verzióját még minden új volt nekem is ezen a területen, fogalmam sem volt mit hogyan kell csinálni, csak az alkotók által a saját weboldalukra felrakott videók alapján tudtam tájékozódni, illetve a támogató csapat segítségét tudtam kérni. Azt sem tudtam hogyan áll össze a rendszer teljes képe.

 

 

Aztán, mint minden máshoz, ide is kerestem némi oktató anyagot az interneten. Mert hát a Google ugye a barátunk! J Végül összeállt a teljes kép a fejemben és rájöttem, hogy egy laptop és a robot felhelyezve a kereskedési platformra elég kevés lesz, mert hát a robotnak non-stop üzemelnie kell, és ezt a saját laptopom folyamatos bekapcsolva tartásával nem biztos, hogy célszerű dolog lenne használni. Újabb megoldandó helyzet. Mivel akkor még elég gyatra volt az angoltudásom (most sem vagyok túl profi ebben a témában J), így csak a videók alapján tudtam tájékozódni. Aztán fényt kaptam és megállapítottam, hogy kell egy laptop, amin az egészet összeállítom, kell maga a robot, ami kereskedik, és kell egy olyan környezet is, amin a Fapturbo tud tevékenykedni (ez ugye a brókerek által felkínált kereskedési környezet, amit jelen esetben hívjunk csak Metatrader 4-nek), és hogy mindez a nap 24 órájában tudjon működni szükséges egy olyan számítógép, ami folyamatosan be van kapcsolva. Erre a megoldás az alkotók által ajánlott VPS (Virtual Personal Server) szerver volt, ami tulajdonképpen egy távoli számítógép, egy erre specializálódott szolgáltató szerverén, ahol folyamatosan tud üzemelni a robot.

A következő átugrandó akadály maga a robot beállítása volt. Az első verziónál ezt teljesen manuálisan kellett elvégezni. Ismét feltört belőlem a műszaki zseni és minden bonyolultsága ellenére sikerült helyesen beállítani a robotot. Hallelujah!!! Működik!

 

A jó hírem az, hogy az új Fapturbo 3 robotnál már nemcsak hogy professzionálisan előre be van állítva a robot a kereskedés megkezdéséhez, hanem két brókernél előre telepítve is van, csak egy email cím és a regisztráció során kapott jelszó szükséges az induláshoz. Eddig egyetlen egy olyan brókert találtam csak, ahol állítani kellett a roboton kicsit, de a beállítás után egy nap alatt termelt nekem több mint 200 dollár hasznot a 2000 dolláros bónuszból. Egy nap alatt!!! Pechemre a bróker által a rendelkezésünkre bocsátott két hét bónusz időszak utolsó vagy utolsó előtti napján sikerült elvégeznem a pontos beállítást. (Ez a beállítás természetesen fel fog kerülni a weboldalamra, ha éppen nincs már fent, amikor ezt olvasod)- Mi lett volna, ha már az első napon sikerül helyesen beállítanom a robotot???

Az a szép az egészben, hogy itt ismét érvényesül a „nincs mit veszítenem” effektus, ugyanis ha beállítjuk a robotot nem is extrém, hanem „GOD” módba, akkor bizony elképzelhető, hogy nincs is annyi pénzed amit hozzá kellene tenned, hogy megkaphasd dollárban a Fapturbo 3 által kitermelt nyereséget az ingyenes 2000 dolláros bónuszból (előző blog bejegyzést olvasd el, akkor tudni fogod miről van szó)! Ha pedig (tételezzük fel) nem jön be a dolog, akkor pedig nem veszítettél semmit az ég világon! Ezért imádom ezt a rendszert! Kockázatmentes, nincs mit veszíteni!

Bízom benne, hogy az imént leírtakat majd tőled megtudhatom (mert én sajnos kilőttem a rendelkezésemre álló regisztrációk számát ennél a brókernél, de az eredmény még így is magáért beszél)!

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

Vélemény, hozzászólás?