Blog

Hogyan kezdődött

Egy éve kezdődött az egész. Akkor még nem tudtam mi vár rám, csak annyit, hogy mindenképpen változtatnom kell az eddigi életemen, mert ezt sokáig nem lehet húzni. Azt szokták mondani, hogy akinek pénze van, annak ideje nincs, akinek pedig ideje van, annak pénze nincs. Hellyel-közzel én beleestem egy harmadik lehetséges csoportba, amibe szerintem senki sem szeretne beletartozni. Se időm, se pénzem. Sokkal inkább vágyik az ember egy negyedik kategóriába, ahol ideje is van és pénze is. Ez vajon elérhető? Jelenleg azt kell mondjam: én még nem tudhatom. Nagyon sokáig kerestem erre a választ. Sokat próbálkoztam különböző dolgokkal, de hát valahogy elérhetetlennek tűnt az a negyedik csoport. Mígnem tavaly ugyanezen a napon az internetet böngészve (korábbi hírleveleket követve) rákukkantottam egy általam már korábban kipróbált kis deviza piaci kereskedő robot egy teljesen felújított példányára és kicsit belemélyedtem az eladási weboldal rejtelmeibe.

 

 

Korábban nem igazán tudtam tartósan használni a régi verziót, mert nem volt a legegyszerűbb a beállítása. Induláskor mindegyik robotnál egy rövid beállítást kell alkalmazni, ezután már önmagától végzi a dolgát. A legtöbbjük kevesebb, ritkább esetben több sikerrel. Mivel az oldalon az állt, hogy egy hétig ingyenesen, aztán pedig 60 napon keresztül pénz visszatérítési garanciával lehet elkezdeni a kereskedést, gondoltam ez a dolog teljesen kockázatmentes, mi bajom lehet? Megvettem, megnéztem az összes oktató videót, beállítottam, regisztráltam az optimalizált kereskedő cég oldalára, nyitottam egy demó (nem igazi pénzt használó) és egy éles számlát is. Feltöltöttem rá némi pénzt, amit még ki tudtam sajtolni magamból, elindítottam a robotot, aztán vártam a nagy csodát.

 

 

Nagy csodát nem várhattam, mert ugye ahhoz sokkal nagyobb erőfeszítésekre van szükség, de a meglepetés azért megérkezett, méghozzá nem is sokára. Délelőtt elindítottam a folyamatot és másnap délutánra már hasznot termelt nekem a kis rendszerem. Mi van??? Passzív jövedelmet csináltam magamnak egy nap alatt ezzel a kis tőzsdei robottal úgy, hogy előtte életemben nem tudtam munka nélkül pénzt teremteni? Ez egyre izgalmasabb!!! Másnap volt az igazi meglepetés, mert ugyan kevés összeggel tudtam csak elkezdeni a kereskedést, de több mint 30% haszonnal zártam a következő napot. Lehet, hogy most ki fogok tudni mozdulni ebből az áldatlan állapotból és végre megindulok a negyedik kategória felé??? Bármi megtörténhet… Ehhez itt van nekem a Fapturbo3.

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

Vélemény, hozzászólás?