Blog

Egyszerű kis indikátor, amivel sokat kereshetsz

Az egész világ egy hatalmas nagy Bitcoin lázban ég. Szerintem már sokkal többen hallottak róla, mint akik nem. Nagy pénzügyi szakemberek azt tartják, hogy a Bitcoin nagyobb üzlet lesz, mint a Facebook, mint a Skype, mint a Google, vagy mint bármi más eddig ismert üzlet a világon. A jóslatok szerint a Bitcoin árfolyama túl fogja haladni a 250.000 dolláros határt, ami annyit jelent, hogy 1 Bitcoin-ért több mint 250 ezer dollárt fognak fizetni a közeljövőben. Tényleg nem tűnik rossz ötletnek a mostani hozzávetőlegesen 6.500 dolláros árfolyamhoz képest. Az igaznak vélt előrejelzésekre támaszkodva amennyiben az meg is valósul, akkor az, aki megfelelő mennyiségű Bitcoin-al rendelkezik mire az ígért árfolyam megvalósul, nagyon tetemes vagyonra tehet szert. Addig is, mivel a Bitcoin teljesen szabadon adható és vehető (nincs semmiféle kötött árfolyam az eladásra és a vételre vonatkozóan), így is lehet vele bőségesen keresni a szabad piacokon. De mi lenne akkor, ha esetlegesen előre meg tudnánk becsülni, hogy rövidtávon milyen irányba fog változni a Bitcoin árfolyama és pontosan tudnánk, hogy mikor kell eladni és mikor venni?

 

Először is tisztázzuk, miért is olyan nagy üzlet a Bitcoin. A Bitcoin tulajdonképpen egy digitálisan előállított pénzeszköz, amellyel ugyanúgy, mint bármely más számunkra már ismert pénzzel tudunk vásárolni. Viszont mivel a kriptovaluták piacát (ide tartozik a Bitcoin több, mint ezer más társával együtt) semmilyen pénzügyi szervezet sem korlátozza semmilyen formában (egyes országokban már volt erre próbálkozás teljesen sikertelenül), mint egy szabad árut, bárki bármilyen összeggel értékesítheti, veheti, cserélheti, fizethet vele. S az értékét csak a kibocsátott mennyiség, a kereslet és a kínálat határozza meg, így teljesen infláció biztos. Ezeken felül pedig komoly biztonsági rendszerekkel látták el a kriptovaluta pénztárcákat, tehát elég nehezen tulajdonítható el önkényesen. És végül, de nem utolsósorban nem köthető egyetlen központilag szabályozott bankhoz sem, így a tranzakciós költségek is igen csekélyek.

 

A Bitcoin-al való kereskedés elég kockázatos lehet, ha nincs megfelelő előrejelzés, mivel igen  nagyok a hirtelen árfolyam változások

 

Az a jó hírem van, hogy amennyiben valaki megvásárolja a Fapturbo 3-at, akkor nem csak a 100%-ban automatizált forex kereskedés előnyeit élvezheti ki, hanem a csomagban található egy BTC/USD árfolyam indikátor is, amely tű élesen meghatározza merre várható az árfolyam mozgása. Igaz, hogy ez a kis szoftver manuálisan működik, de ennek segítségével én 8 nap alatt dupláztam meg a számlám összegét úgy, hogy nem volt igazán sok időm foglalkozni vele. A pontos működéséről a http://www.bencsiklaszlo.hu/szenzacios-szoftver-a-konnyu-kriptovaluta-kereskedelemhez/ című bejegyzésemben részletesen is olvashatsz. A BTC/USD párral történő kereskedésnek az abszolút előnye, hogy teljesen mindegy merre megy az árfolyam, a pontos előrejelzés miatt mindkét irány nyereséges a felhasználók számára. Ellentétben azokkal, akik csak megvásárolják a Bitcoint arra számítva, hogy majd emelkedni fog az árfolyam. Ez sem rossz stratégia a jóslatokat alapul véve, de én személy szerint addig is szeretnék hozamot termelni a BTC/USD párral, amíg másoknál mondjuk a vételi szint alatt mozog jóval a mostani árfolyam (aki például 10.000 dolláros árfolyamon vásárolta meg a Bitcoint, az most nem biztos, hogy annyira boldog, mert ugye ilyen is volt már korábban) és várják az emelkedést.

 

Ennek a szoftvernek a segítségével néhány nap alatt komoly profitot tudsz realizálni a számládon

Az utóbbi napokban (hetekben) csökkenő trendet mutatott a Bitcoin árfolyama. Még nem érte el azt a negatív szintet, amikor aggódnunk kellene az árfolyam esés miatt. Azonban nekünk, Fapturbo 3 aktív és leendő felhasználói számára fontos dolog, hogy a profit minden körülmények között megjelenjen a számlánkon, ezrét engem például egyáltalán nem zavar az árfolyam süllyedése, hiszen mindig a megfelelő irányban tudom elindítani a kereskedésem.

És most képzeljük el azt a kielégítő állapotot, amikor a kriptovaluta piacon és a deviza piacon is tökéletesen tudjuk, hogy várhatóan mikor kell vennünk és eladnunk. Duplázzuk, triplázzuk, négyszerezhetjük a számlánkat elég rövid időn belül. Csak ezt az apró kis szoftvert kell megvásárolni, amit úgy hívnak, hogy Fapturbo 3.

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?