Blog

100 dollárból 1.000.000 dollár egyszerűen, könnyen. Hogyan?

Először, amikor ezt a lehetőséget nézegettem, kicsit érdekesnek találtam a dolgot. Ezt vajon hogyan? Persze mindenre vannak alternatívák. Az egyik az, hogy 100 dollár értékben vesz magának valaki egy illegális fegyvert, megiszik egy jó adag whisky-t, aztán elmegy bankokat rabolni. Ennek a verziónak a végkimenetelét már ismerjük, bár elképzelhető, hogy az életpályája folyamán már tényleg megcsinálta a whisky-s az egymilliót. Csak némi kis szünetet kellett tartania a pénz elköltésének élvezetében. De mint tudjuk, a jellemfejlődés sokkal többet érhet az egymillió dollárnál.

Kicsit humánusabb megoldás, ha alakítunk egy céget és kihasználva a jogszabályi kiskapukat, egy kicsit megforgatjuk a pénzünket, esetlegesen az áruinkat az országhatáron kívül néhány szomszédos országban és az államtól kérünk némi visszatérítést. Itt azért már elég kevés lesz a 100 dollár kezdőtőke. És még mindig veszélyesnek bizonyul a mutatvány a szabadságunkat tekintve. De nem akarok senkinek sem tippeket adni a pénz illegális megszerzéséhez. Inkább nézzünk egy harmadik, egyszerű, könnyű és főleg legális módját ugyanennek a végeredményére.

 

 

Mivel a Fapturbo 3 alkotói kiharcoltak maguknak egy igencsak jónak mindható piaci helyzetet, ezért néhány bróker úgy döntött, hogy külön pénzügyi rendszereket épít fel a robot használóinak. Ezt leginkább úgy oldották meg, hogy aki megvásárolja a szoftvert és az adott bróker oldalán kívánja használni, egy minimális tőke befizetéséhez bónuszokat adnak, amit szintén fel lehet használni a kereskedéshez, de pénz formájában nem lehet kivenni. EZ azért jó, mert a robot azt érzékeli, hogy nagyobb tőke van a számlán (ami átvitt értelemben igaz is), nagyobb fokozatra kapcsol és már nagyobb tétekkel, hatékonyabban termeli nekünk a hasznot. A brókernek pedig azért jó, mert megnő a felhasználók és ezáltal a befizetett tőke nagysága, folyamatosan zajlik a kereskedés, így folyamatos profitot tud termelni magának a tranzakciókból lecsippentett apró összegekből. Ez egy mindenki számára előnyös WIN – WIN helyzet.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy aki megvásárolja a Fapturbo-t annak ugye szüksége van egy brókerre, akinek a kereskedési platformján üzemelteti a robotot. Nos, a Tallinex esetében ez úgy működik, hogy nyitni kell egy ECN Micro vagy egy ECN Standard számlát, majd arra feltölteni minimum 100 dollárt. A Tallinex azonnal kedveskedik nekünk egy 100%-os bónusszal, amennyiben persze mi ezt kérjük. Beindulhat a kereskedés. A Fapturbo 3 erejét és a bónuszt felhasználva növeljük a tőkénket. Miután elértük mondjuk az 1100 dollár feletti szintet, vegyük ki az 1000 dollárunkat. Mindenképpen hagyjunk pénzt a számlán, én azt javasolom, hogy a 100 dollár mindig maradjon ott. Ugyan el fogjuk veszíteni a bónuszként kapott 100 dollárt, de azt amúgy sem vehettük volna ki, csak a kereskedést segítette elő. Ezután ha visszatesszük az 1000 dollárt, újabb 100% bónuszt kapunk. Így már 2000 dollárunk van a számlánkon, amivel kereskedhetünk. Aztán a tőkénk újra beindul, de most már kicsit magasabb fokozatba kapcsolva. Elérjük a 11.100 dolláros szintet. 10000 dollár kivétele után ugyanazt az összeget visszatesszük, újabb 100% bónuszt használunk fel és így már 21100 dollárral tudunk kereskedni. Innen átállíthatjuk a robotot extrém módba és még gyorsabban fogja termelni a hozamokat egészen 111100 dollárig. Itt újra érdemes kivenni a 100000 dollárt és az eddigi folyamatokat megismételni a végeredményig. Nem túl bonyolult, ellenben nagyon hatékony módja a pénztermelésnek. Érdemes kipróbálni!

 

További információért kattints ide!

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Telefonszám: +36703357721

Email: info@bencsiklaszlo.hu

 

Vélemény, hozzászólás?